
Салат "Ревнивець"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
100 г.
Sesame
2 ч. л.
Napa Cabbage
70 г.
Packaged Green Peppers
30 г.
Blue Onion
1 шт.
Rio Corn 420g
2 ст. л.
Garlic
3 зуб.
Basil in Pot
0,5 ч. л.
Dill 70g
за смаком
Wheat Half Loaf
50 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
30 мл.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Auchan Provence Herbs 20g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Приготувати крутони. Для цього нарізати батон кубиками. Змішати олію рослинну з часником, прованськими травами і сіллю. Помістити кубики в ємність для запікання, залити приготовленою сумішшю. Добре перемішати та відправити у духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.
02
Куряче філе нарізати смужками, посолити та поперчити, посипати кунжутом. Обсмажити все на невеликому вогні 5-7 хвилин.
03
Нарізати капусту та болгарський перець соломкою. Потім зробити сирні кульки. Для цього взяти сир додати до нього дрібно нарізаний кріп, часник та базилік, після цього добре розмішати виделкою. З цієї суміші зліпити кульки.
04
Для заправки змішати соєвий соус, майонез, часник та мандариновий сік. Змішати капусту, кукурудзу та мілко нарізану цибулю, болгарський перець та курку. Викласти на тарілку, зверху накласти сирні кульки, крутони, полити салат із пекінської капусти заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)