
Французький буряковий салат
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1 шт.
Grapefruit
1 шт.
Entrepinares Goat Cheese
50 г.
Walnut Kernel
50 г.
Red Onion
1 шт.
Leaves Porcelain Salad Bowl 15x7cm 500ml
2 шт.
Auchan Natural Juice of Pink Grapefruit 1l
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1 ч. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.
02
Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.
03
На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)