
Салат з капусти в південному стилі
Багатьом відомий і досить простий салат з білокачанної капусти. Його часто можна зустріти в їдальнях, кафе і ресторанах. Але ж ви ніколи не замислювалися, чому він такий популярний? По-перше, вітаміни. У цьому салаті їх просто величезна кількість, особливо вітаміну С. Тому особливо на нього варто звернути увагу взимку, коли для нашого імунітету необхідний цей вітамін. По-друге, таке овочеве поєднання чудово підходить як гарнір до м'яса, птиці та риби. У салат також можна додати будь-яку зелень, а соус замінити на поєднання лимонного соку, оцту і оливкової олії. Загалом, не салат, а море користі і мінімум зусиль.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
300 г.
Onion
120 г.
Carrots
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
70 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
5 мл.
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, а потім дрібно нашаткувати. Моркву помити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
02
Всі інгредієнти з'єднати. Змішати цукор, майонез і оцет. Додати соус і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)