
Сібас, запечений із помідором і яблуком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Seabass
1 шт.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Tomato
1 шт.
Eco Seasoning For Fish
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Lemon
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Salad Sunflower Oil 500ml
10 г.
Litniy Med Honey 750g
10 г.
Preparation steps
01
Рибу почистити, посолити, натерти спеціями. Зробити надрізи на верхній частині тушки.
02
Помідор нарізати півкільцями, відокремити м'яку частину від твердої. Тверду вкласти в надрізи на рибі, а м'яку дрібно нарізати і заповнити нею черевце риби.
03
Полити сібас соняшниковою олією. Яблуко нарізати напівкружечками, залити медом.
04
Викласти в сковорідку рибу, а зверху яблука в меду. Запікати при температурі 170°C 15 хвилин.
05
Готову рибу посипати подрібненою зеленню, прикрасити нарізаним лимоном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)