
Тушковані гриби у винному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г
Top Grade Wheat Flour
15 г
Oyster Mushrooms
1,4 кг
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
400 мл
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
400 мл
Packed Onion from 3kg
50 г
Garlic
4 зуб.
Parsley 70g
15 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додати борошно і добре перемішати. Трохи обсмажити борошно до злегка коричневого кольору.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Додати до борошна нарізані гриби, вино, бульйон, цибулю, часник.
03
Довести овочеву суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати близько 40 хвилин. Гриби повинні стати м'якими, а соус трохи загуснути. Додати сіль і перець. Петрушку помити, просушити, дрібно нарізати. Подавати гриби гарячими, посипавши петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)