
Тірамісу класичний
Ingredients for the recipe
Ingredients
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
500 г.
Bonomi Savoiardi Cookies 400g
250 г.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
4 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Сolonist Muscat white sweet dessert wine 0.359l
2 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
за смаком
Preparation steps
01
Перед приготуванням тірамісу покласти маскарпоне в холодильник. Сир для тірамісу повинен бути дуже холодний, інакше крем вийде рідким.
02
Для класичного рецепту тірамісу обов'язково потрібно взяти яйця кімнатної температури і відокремити білки від жовтків.
03
Збити в окремому посуді міксером жовтки з половиною цукру до світло-жовтого кольору.
04
Білки збити з пудрою, що залишилася, до дуже міцної густої піни.
05
З'єднати сир з жовтками, перемішати.
06
Поступово змішати, тобто додати збиту суміш з білків, перемішуючи обережно, щоб не порушити структуру білкової маси.
07
Викласти шар печива, щільно один до одного в прямокутну форму або прямо на блюдо, і зверху з ложки кожне печиво потрошку полити сумішшю лікеру і кави.
08
Покрити печиво рівним шаром половини крему.
09
Знову укласти інші бісквітні палички і розрівняти по всій їх поверхні залишок крему.
10
Прибрати тірамісу в холодильник на 6-8 годин для просочення.
11
Потім за допомогою сита посипати його какао, натертим шоколадом або шоколадною крихтою.
12
Нарізати готовий тірамісу на окремі порції і подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)