
Меренги (безе)
У цьому десерті всього лише 2 інгредієнта, тому на перший погляд він може здатися досить простим. Але в ньому ховається невеликий нюанс, і вийти така страва може не у всіх, але воно того варте. Адже меренги (відоміша назва безе) дуже смачні і, незважаючи на велику кількість цукру, не такий вже висококалорійний десерт, тому що меренги дуже легкі і пишні. Але нюанс ховається в приготуванні, так як на те чи вийде у вас страва впливає багато факторів, а саме швидкість і час збивання, температура білків (краще щоб вона була кімнатною) і градуси випікання. Якщо ж ви візьмете до уваги всі пункти, то все обов'язково вийде. До речі, безе можна вживати як окремий десерт, так і прикрашати їм торти і тістечка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 100°C. Деко застелити пергаментним папером. Білки відокремити від жовтків і збити міксером близько 1,5-2 хвилин.
02
Далі, збиваючи, по трохи додавати цукор. Продовжувати збивати близько 3 хвилин. Ложкою викласти яєчно-цукрову суміш на деко. Поставити в духовку і випікати близько 90 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)