
Торт "Крокембуш"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
170 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
525 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
10 шт.
Akvulya Still Water 2l
410 мл.
Homemade Butter
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл.
Litniy Med Honey 750g
6 ч. л.
Orange
½ шт
Toffifee White Chocolate Candies 125g
400 г.
Salt Egypt
щіпка
Lime
½ шт
Preparation steps
01
У сотейник влити 250 мл. води. Додати шматочок вершкового масла (100 г.), 1 ст. л. цукру і щіпку солі. Поставити на плиту (масло повинно повністю розчинитися), перемішати і довести до кипіння. Зменшити вогонь. Швидко помішуючи, помалу ввести в масу борошно і продовжувати перемішувати.
02
Викласти тісто в миску, щоб трохи охололо. Потім, в тісто вбити по одному яйцю (4 шт.). Додаючи кожне яйце, не припиняти інтенсивно помішувати дерев'яною ложкою. Продовжувати збивати тісто, до отримання однорідної маси.
03
Деко натерти вершковим маслом і посипати борошном. Викласти тісто в кондитерський мішок і видавити на лист маленькі кружечки (замість кондитерського мішка можна використати міцний поліетиленовий пакет). Між тістом залишити місце, приблизно по 2 см, щоб булочки змогли піднятися. Відправити випікати в духовку розігріту до 180ºС градусів на 20 хвилин. Коли булочки будуть готові, дати їм повністю охолонути.
04
Перейти до приготування начинки - заварного крему. У каструлю влити 500 мл. вершків. Підігріти вершки на повільному вогні. Тим часом в глибоку миску вбити 6 яєць, додати 6 ч. л. меду і гарненько збити вінчиком. У масу додати дрібно натерту цедру половини апельсина. Помалу ввести в масу підігріті вершки. При цьому, не переставати ретельно збивати вінчиком, щоб яйця не згорнулися. Потім повернути в каструлю, і не припиняючи помішувати, поставити на повільний вогонь. Готувати, поки крем не загустіє. Перекласти готовий крем в миску і дати повністю остигнути.
05
З ватману або будь-якого щільного картону скрутити великий кульок-конус, край закріпити скотчем. Кінчик конуса зрізати (приблизно 10 см. завдовжки). Обернути картонний конус фольгою, акуратно зняти і вставити його всередину паперу. Форма для формування торта готова. Тепер слід помістити його у банку або вазу.
06
Білий шоколад (400 г.) поламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Потім, частину кожного тістечка занурити в отриману шоколадну масу і помістити в край паперового конуса. Далі, покласти ще 3 булочки. Викласти булочки одну за іншою, змочуючи в шоколаді. Продовжувати укладати їх щільними горизонтальними пластами, поки не заповниться увесь конус. Останній пласт має бути пласким. Наповнений конус поставити на ніч в холодильник або прохолодне місце.
07
Коли шоколад захолоне, перевернути торт на блюдо. Акуратно підняти конус і зняти фольгу.
08
Залишилося приготувати карамель. У склянку вижати сік половинки лайму. У каструлю з товстим дном покласти 100 г. цукру і влити 5 ст. л. води. Поставити ємність на плиту, постійно помішуючи довести сироп до кипіння. Додати сік лайму. Як тільки сироп набуде темно-золотистого кольору - карамель готова.
09
Карамеллю побризкати увесь торт. Можна зробити у такий спосіб: вилку опустити в карамель (виймаючи вилку, карамель трохи охолоне і потягнеться золотистими ниточками) і нанести на крокембуш.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)