
Торт "Мурашник"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
530 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
200 г.
Salt Egypt
3 г.
Baking Soda 500g
4 г.
Boiled Condensed Milk
400 г.
Homemade Butter
200 г.
Preparation steps
01
Просіяти борошно. Додати до нього маргарин, цукор, сметану та все перемішати. Замісити тісто. Пропустити тісто через м'ясорубку. І викласти його на деко. Запікати при 180°С до золотистого кольору.
02
Поки печеться тісто, приготувати крем: в миску покласти масло, відкрити варене згущене молоко. Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.
03
Готове печиво перекласти до миски та подрібнити товкмачкою. Будуть не тільки крупинки, але й крихти, не потрібно лякатися, вони тільки сприяють скріпленню торту в результаті.
04
Вилити до крихт крем. Все ретельно перемішати. Взяти велику гладеньку тарілку та викласти торт гіркою.
05
Поставити торт до холодильнику на 3 години - щоб торт "схопився". Краще на ніч.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)