
Тістечка "Вупі"
Закохатися в цей дивовижний десерт можна з першого погляду, точніше з першого шматочка. Гармонійний контраст чорного і білого не залишить нікого байдужим. Традиційні американські тістечка-печиво «Вупі» (або «Вупі-пай») являють собою дві половинки ніжного шоколадного бісквіта, між якими зручно розташовується прошарок з повітряного вершкового крему, він же і скріплює коржики між собою. За свій оригінальний зовнішній вигляд ці ласощі називають «чорним місяцем». А найголовніше, що Вас приємно здивує, – це легкість і швидкість приготування. Всього через десять хвилин у Вас буде прекрасне частування до чаю. Приготовлені тістечка необхідно зберігати в холодильнику, їх можна навіть заморозити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
50 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Homemade Butter
120 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
125 мл.
Gift Marshmallow
100 г.
Preparation steps
01
Просіяти борошно, какао, розпушувач і соду. Змішати розм'якшене вершкове масло, яйця, ваніль і молоко. Поєднати дві суміші і збити міксером. Духовку розігріти до 180°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто ложкою. Випікати печиво близько 7-8 хвилин. Зефір з невеликою кількістю води розтопити на водяній бані. На кожну половинку нанести зефір і накрити другою половинкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)