
Кіш-лорен з беконом і спаржею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Green Asparagus 250g
8 стебел
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г.
Pripravka ground nutmeg spices 15g
1 щіпка
7 Flour 1kg
150 г.
Salt Egypt
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Chilled Bacon
150 г.
Preparation steps
01
Борошно просіяти. Додати сіль, 2 яйця, сметану і нарізане кубиками масло. Вимісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку, покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Спаржу очистити від шкірки, варити в киплячій підсоленій воді 4 хвилини. Відрізати головки. Стебла нарізати невеликими шматочками.
03
Сир натерти. Збити 3 яйця з вершками і молоком. Додати в суміш подрібнену спаржу, половину сиру і мускатний горіх. Ще раз збити.
04
Розігріти духовку до 180°C. Деко змастити соняшниковою олією. Тісто розкачати, укласти у форму для випічки так, щоб були закриті дно і бортики. Влити молочно-сирну суміш. Зверху розкласти головки спаржі та дрібно порізаний бекон. Посипати сиром і випікати 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)