
Запіканка з гарбуза з корицею і цедрою лимона
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Terra Brand M Semolina 800g
300 г.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Hokkaido Pumpkin
750 г.
Salt Egypt
за смаком
Baking Soda 500g
5 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Spice Cinnamon Ground
3 г.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Білки збити з цукром (половиною) і сіллю в пишну піну. Жовтки збити з цукром. Гарбуз очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. З лимона зняти цедру.
02
Жовтки змішати з просіяним борошном, ваніллю і содою. Додати гарбуз і довести до однорідної суміші. Додати до гарбузової маси білки, цедру і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)