
Кіш із карамелізованим часником і травами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Homemade Butter
50 г.
Elle&Vire Salted Cream Butter 80% 200g
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Garlic
10 шт.
Entrepinares Goat Cheese
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
300 мл.
Rosemary
10 стебел
Thyme, pc
10 стебел
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, 2 яйця і солоне масло. Замісити тісто, сформувати кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати на 30 хвилин у холодильник.
02
Часник почистити, покласти в каструлю з холодною водою, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 7 хвилин. М'які зубчики часнику, викласти на серветку, просушити.
03
Вилити оливкову олію на сковороду, поставити на вогонь, розігріти, додати 40 г. солоного масла, після додати часник, розмарин і чебрець. Обсмажити, постійно помішувати, 1 хвилину. Влити оцет, всипати цукор і 500 мл. води. Карамелізувати часник 10 хвилин.
04
У мисці змішати сметану і 3 яйця, додати за смаком сіль і перець, збити.
05
Дістати з холодильника тісто, змастити маслом форму для випікання. Викласти тісто у форму. Поставити форму в духовку розігріту до 200°С на 15 хвилин.
06
Дістати готовий корж, остудити його, викласти зверху часник з травами, додати нарізаний на невеликі шматки козячий сир, зверху залити сметанно-яєчною сумішшю. Випікати 13 хвилин до рум'яної скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)