
Домашній хліб без дріжджів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oat Flakes
210 г.
7 Flour 1kg
160 г.
Dobryk Baking Powder
6 г.
Salt Egypt
2 г.
Litniy Med Honey 750g
16 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
12 .г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 230°С. Зробити це потрібно перед початком замішування тіста. Далі подрібнити вівсяні пластівці в кухонному комбайні або кавомолці. У великій мисці змішати вівсяні пластівці, борошно, розпушувач та сіль.
02
В іншій мисці розчинити мед в олії, а потім додати молоко та перемішати. Змішати обидві суміші (суху та рідку). Перемішувати, доки не вийде м'яке тісто.
03
Зліпити з тіста кулю та покласти на злегка змащене олією деко для випікання. Випікати в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин, або до тих пір, поки дно при простукуванні не буде давати глухий звук. Охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)