
Запіканка з рисом і шинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
1,5 стакана
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
300 г.
Mexican Freshly Frozen Vegetable Mix
200 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
100 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
3 пера
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Argal York Sandwich Ham
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
За смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Banka Spetsiy Capsicum Chili Pepper 30g
4 шт.
Preparation steps
01
Рис відварити і залишити остигати.
02
Сир натерти на середній тертці.
03
Яйця злегка збити вилочкою.
04
Шинку нарізати на невеликі кубики.
05
Зелену цибулю нарізати кружечками.
06
У глибоку каструлю висипати варений рис, 2/3 тертого сиру, розморожену суміш овочів, томатну пасту, збиті яйця і зелену цибулю. За смаком посолити, поперчити і ретельно перемішати.
07
Отриману масу розділити на дві рівні частини.
08
Першу частину маси викласти на деко, яке змастити маслом і прокласти папером. Вирівняти шар і злегка придавити.
09
Зверху присипати порізаною шинкою і стручковим перцем, який попередньо обсмажити на грилі і тонко нарізати.
10
Викласти другу частину рисової маси. Знову придавити і розрівняти поверхню. Зверху посипати сиром, що залишився.
11
Деко поставити в духовку на температуру 180°C і випікати приблизно 20-25 хвилин.
12
Потім вийняти з духовки і остудити. Потім розрізати запіканку на порційні шматочки і страва готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)