
Багатошаровий салат з тунцем і сиром
Погодьтеся, багатошаровий салатик виглядає в рази ефектніше, нарядніше, ніж звичайний, і завжди зможе стати головною прикрасою Вашого святкового застілля, особливо, якщо подасте його в скляній салатниці або порційних фужерах. Як доказ – простий і швидкий рецепт багатошарового салату з тунцем і сиром. Головний акцент страви – звичайно ж, делікатесна і просто смачна рибка тунець. У нашому випадку використовується консервований тунець у власному соку (або олії). Це позбавляє Вас від зайвих турбот, пов'язаних з додатковою обробкою свіжої риби, відповідно, прискорюючи процес приготування, і в той же час робить салатик дуже ніжним, соковитим і делікатним. Переконайтеся в цьому і Ви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
240 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
160 г.
Pickled Cucumbers
160 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Carrots
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
60 г.
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо на крупній тертці натерти білки і жовтки. Огірки помити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Моркву помити, відварити до м'якості, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.
02
З тунця злити рідину або масло. У салатник викласти білки і промазати майонезом. Потім тунець, огірки, моркву, сир, жовтки. Кожен шар (крім жовтків) промазувати майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)