
Томатний суп із локшиною
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
1 шт.
Homemade Butter
20 г.
Auchan Fresh Red Basil 50g
за смаком
Eko Mushroom Soup
1 л.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
150 г.
Parsley 70g
за смаком
Pink Tomato in Packing
600 г.
Salt Egypt
за смаком
Shrimps 90/120
200 г.
Garlic
2 зубчика
Preparation steps
01
Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.
03
Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.
04
До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)