
Суп із кабачків зі вершковим сиром
Якщо ви молода турботлива матуся або ж якщо ви просто любите натуральні і корисні страви, тоді ви точно звернете увагу на цю страву. Слід зазначити, що існує не так багато різних видів супів. Але ж так хочеться вносити різноманітність навіть тут, щоб свій раціон зробити більш цікавим і приємним. У такому випадку суп з кабачків - це те, що потрібно. Він порадує вас своїм набором корисних компонентів, які буквально переповнюють цю страву. Ну а щоб страва була закінченою, бажано приправити її базиліком або іншими ароматними травами, тоді ваші рідні не зможуть встояти перед такою простою, і в той же час смачною стравою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 шт.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
Limo Cream Cheese-Lychee-Сurrant Ice Cream 80g
100 г.
Basil in Pot
2 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Кабачки помити, обсушити, обрізати кінчики та нарізати кубиками.
02
Дрібно нарізати цибулю, часник і обсмажити на вершковому маслі. Додати кабачки. Посолити і поперчити.
03
В овочі влити курячий бульйон, накрити кришкою і настоювати 10 -15 хвилин на слабкому вогні.
04
Вершковий сир нарізати кубиками і додати в бульйон. Потрібно добре помішувати, щоб сир розчинився.
05
Суп варити до готовності. Розлити по тарілках і посипати свіжим базиліком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)