
Закуска із артишоків та маслин по-італійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Red Onion
2 шт.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
250 г.
Santolino Pasteurized Preserved Quartered Artichokes in Oil 290g
170 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
16 шт.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду, налити 2 ст. л. оливкової олії, висипати нарізану цибулю, постійно помішуючи обсмажити протягом 15 хвилин, до м'якості цибулі. Всипати цукор і влити оцет, тушкувати ще 15 хвилин. Прибрати з вогню, додати кмин, залишити охолоджуватися.
02
Духовку розігріти до 200°C, змастити формочки олією, поставити в духовку нагріватися. Із розмороженого тіста вирізати 4 кола, розміром в 10 см., викласти тісто у форми, викласти обсмажену цибулю на кожне коло тіста у формі.
03
Тісто викласти на деко, поставити в духовку на 12-15 хвилин, після - дістати з духовки, викласти на цибулю артишоки і маслини. Скропити оливковою олією і прикрасити кмином.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)