
Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
350 г.
Zucchini
3 шт.
Dill 70g
2,5 ст. л.
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
100 г.
Aro Pickled cucumbers 3l
1,5 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
8,5 ст. л.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе натерти сіллю і перцем. Відварити в пароварці протягом 15 хвилин, до повної готовності. Після, остудити.
02
Деко застелити харчовим папером. Цукіні нарізати тонкими довгими скибочками, відварити порціями в пароварці протягом 3 хвилин. Після чого, перекласти на деко.
03
У мисці змішати майонез, 2 ст. л. подрібненого кропу, влити сюди ж оцет. Додати сіль і перець за смаком.
04
Охолоджену рибу після пароварки поламати на шматочки, додати дрібно нарізаний копчений лосось, подрібнені огірки і 0,5 ст. л. кропу, і частину приготовленого соусу. Перемішати.
05
На кожну скибочку цукіні викласти рибну масу, загорнути в рулети, викласти всі рулети на тарілку, подавати із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)