Кільця з начинкою - Image

Кільця з начинкою

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Канелоні - це вид пасти у формі порожнистих трубочок великого діаметру, які фаршируються різними начинками: із шпинату, м'ясного, овочевого або грибного фаршу. У запропонованому рецепті цікава начинка із сирно-паштетної маси з додаванням кунжуту і томатної маси. При покупці макаронів канелоні уважно читайте інформацію від виробника на упаковці. Для цього рецепта потрібні канелоні, які відварюються перед фаршируванням. А є у продажу канелоні, які фірма-виробник рекомендує наповнювати начинкою у сухому вигляді. Особливість цього рецепту в тому, що відварені трубочки розрізаються на 4 частини, наповнюються начинкою, а потім кожне фаршироване кільце ставиться на такий же по діаметру шматочок хліба.

Ingredients for the recipe

Yeast-free Rye Bread 300g
47.99 - 49.99

Yeast-free Rye Bread 300g

300 g

Ingredients

Yeast-free Rye Bread 300g

6 скибочок

Barilla Cannelloni Pasta 250g

6 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Oniss Beef Meat Pate 240g

60 г.

Sesame Condor 100g

2 ст. л.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Garlic

1 зубок

Pink Tomato in Packing

3 шт.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

1 ст. л.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

2 ст. л.

Spice Dried Basil

1 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

0,5 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.

02

Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.

04

Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.

05

Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.

06

З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.

07

Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.

08

Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.

09

Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.

10

При подачі можна прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min