
Віденський шніцель
Страва має не даремно саме таку назву. Спочатку шніцель відносили до страв віденській кухні. Тому й саме слово "шніцель" німецького походження. Означає воно "відрізочок" або "скибочка". Шніцель дуже схожий на відбивні. Але й так само і має ряд відмінностей. По-перше, для шніцеля не обов'язково відбивати м'ясо, на відміну від відбивних (їх-то відбити обов'язково, зрозуміло навіть за назвою). А по-друге, шніцель має інший спосіб смаження. Його потрібно смажити у великій кількості олії, як у фритюрі. Тоді він буде мати свою знамениту золотисту скориночку від панірування. Шніцель можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veal Chop on Bone
4 шт.
7 Flour 1kg
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю і перцем.
02
Окремо змішати сіль із хлібними крихтами.
03
У мисці збити яйця.
04
Телячі відбивні обваляти в борошні із сіллю, опустити в яєчну суміш, потім в сухарі.
05
Розігріти сковороду з маслом. Смажити м'ясо з кожного боку по 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)