
Овочеві голубці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
1 кг
Steamed Rice
180 г
Carrots
2 шт.
Onion
4 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Качан капусти розібрати на листя. Листя обшпарити, товсті прожилки обрізати.
02
Рис відварити до напівготовності.
03
Нашаткувати моркву на великій тертці.
04
Цибулю дрібно нарізати.
05
Моркву і цибулю потушкувати в рослинній олії з додаванням солодкого перцю.
06
Змішати компоненти один з одним, додати сіль і перець за смаком.
07
Загорнути капустяне листя з отриманим фаршем конвертиком.
08
На дно каструлі покласти кілька капустяних листків. Зверху покласти голубці і додати 1/2 склянки води.
09
Томатну пасту покласти на голубці і додати соняшникову олію.
10
Довести до готовності на повільному вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)