
Риба по-йеменськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
500 г.
Veres Marinated Tomatoes 760g
250 г.
Carrots
2 шт.
Red Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Hot Pepper
0,5 шт.
Bay Leaf
6 шт.
Lime
0,5 шт.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
пучок
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Філе тріски обмити і нарізати упоперек шматочками по 5 см. шириною. Очистити цибулю і моркву, потім порізати кільцями. Перець обмити, очистити від насіння і нарізати кільцями.
02
Половину риби помістити в каструлю з товстим дном. Зверху покласти половину овочів і додати лавровий лист (3 шт.).
03
Потім викласти шар риби, що залишилася, овочів і лаврове листя (3 шт.).
04
Через сито протерти томати (разом з соком). Додати 2 ст. л. рослинної олії, 1 ст. л. цукру і щіпку солі. Томати влити в рибу з овочами. Потім помістити каструлю на сильний вогонь, приблизно на 5 хв. Зменшити вогонь і тушкувати до готовності (ще 5 хв.).
05
Поки риба тушкується, перейти до приготування соусу. Зелень і часник дрібно нарізати. Додати трохи цукру і сік лайму. Все гарненько перетерти товкачиком. Отриманим соусом заправити готову рибу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)