
Швидкий м'ясний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
3 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
250 г.
Onion
1 шт.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
200 г.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
50 г.
Preparation steps
01
Для приготування тіста збити яйця в міксері. Натерти в отриману масу сир на крупній терці.
02
Додати просіяне борошно, сметану і майонез.
03
Погасити соду.
04
Обсмажити цибулю на сковороді.
05
Додати до цибулі гриби. Обсмажити.
06
До грибів і цибулі додати перемелене м'ясо і смажити протягом 7 хвилин на середньому вогні. Посолити.
07
Деко змастити олією. Вилити у форму 2/3 тіста.
08
Зверху викласти приготовлені на сковороді гриби, цибулю і м'ясо.
09
Зверху залити nістом, що залишилося.
10
Випікати пиріг при 200°C протягом 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)