
Картопля із жовтком
У світі існує велика кількість рецептів із картоплі. Це, напевно, найпопулярніший овоч із усіх. Мабуть, завдяки тому, що в ньому багато вуглеводів, і він досить ситний. Через це кожен день з'являються все нові рецепти приготування картоплі. Ось і ми хочемо вам запропонувати рецепт картоплі із жовтком. Ця страва підійде для будь-якої сімейної вечері, якщо ви хочете внести різноманітність у свій раціон, приємно здивувати своїх близьких і при цьому смачно повечеряти. Ця страва стане незамінною на вашому столі. Вершки роблять картоплю більш м'якою, а яйце надає цікавий смак. Ось така швидка і проста страва насправді буде дуже смачною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
8 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
16 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, розрізати на половинки і видалити частину м'якоті чайною ложкою. Вершки збити. Духовку розігріти до 170°C.
02
У кожну половинку картоплі викласти ложечку збитих вершків і яйце (обережно, щоб воно не витекло з картоплі). Поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати і прикрасити нею готову страву.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)