
Картопля із соусом бешамель
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
80 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Homemade Butter
40 г.
Garlic
1 зуб.
Packed Potatoes
1,2 кг.
Preparation steps
01
Картоплю помити і, неочищеною, покласти в каструлю. Залити холодною водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь і варити близько 20-30 хвилин до напівготовності. Злити воду, очистити і нарізати скибочками.
02
Духовку розігріти до 200°C градусів. У сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи олії і по трохи додати просіяне борошно. Готувати на маленькому вогні близько 2-3 хвилин, а потім поступово влити молоко. Додати сіль і готувати близько 5 хвилин до загустіння соусу.
03
Сир натерти на крупній тертці. У форму викласти картоплю, залити соусом і посипати половиною тертого сиру. Потім повторити шари і поставити форму в духовку. Запікати в духовці близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)