
Картопляний гратен із чебрецем у вершковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Garlic
10 г.
Spice Nutmeg Ground
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Packed Potatoes
500 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Thyme, pc
10 г.
Bread Crumbs
30 г.
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сотейник розігріти, влити вершки, молоко, часник і мускатний горіх. Додати сіль, перець і нагріти, але не кип'ятити. Сир натерти на крупній тертці.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти на дно скибочки картоплі. Зверху полити невеликою кількістю соусу, посипати тертим сиром і чебрецем. Повторювати шари, поки не закінчаться інгредієнти (останнім повинен бути шар сиру і чебрецю).
03
Розігріти духовку до 160°C. Посипати гратен сухарями і поставити в духовку. Запікати близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)