
Качка по-пекінськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Slavna Kachka 1 Category Chilled Duck
1 шт.
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Litniy Med Honey 750g
4 ст. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
1 ч. л.
Ginger
1 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
5 ст. л.
Preparation steps
01
Взяти заморожену качку, зрізати з неї зайвий жир і облити окропом. Витерти паперовим рушником або серветками і натерти качку з усіх боків зовні і всередині вином та сіллю.
02
Після цього відправити качку на 12 годин у холодильник. Потім обмастити з усіх боків і всередині медом і знову відправити в холодильник на 12 годин у вертикальному положенні.
03
Розігріти духовку до 190°С. Покласти качку на решітку, решітку на деко, а в деко налити близько 1 склянки холодної води. Все накрити фольгою і відправити в розігріту духовку на 1 годину.
04
Змішати імбир, масло, перець, соєвий соус. Через годину вийняти качку з духовки, зняти фольгу та змасти попередньо приготовленою сумішшю.
05
Знову поставити качку на решітці до духовки на 25-30 хв. Потім обмастити соусом та дати трохи охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)