
Голубці з рибою
Голубці - страва багатьма улюблена. Як правило, начинкою у голубців є м'ясний фарш з рисом. Голубці з рибою - один з різноманіття рецептів голубців. Капусту можна використовувати і кислу, а можна приготувати з молодої капусти. Риба (філе без шкіри і кісток) береться будь-яка, на ваш смак. Подрібнюючи рибу в кухонному комбайні, потрібно використовувати найтонше лезо. Перед тим як викладати начинку на капустяний лист з нього обов'язково потрібно зрізати всі потовщення. Процес приготування не займає багато часу, робиться все досить просто, ну і, звичайно, виходить дивовижно смачно і ароматно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
600 г.
Homemade Butter
2 ст. л.
Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
500 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
200 г
White Cabbage
1 шт.
Preparation steps
01
Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.
02
Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.
03
Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.
04
Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.
05
Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)