
Оладки з кабачкового пюре
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
1 кг
Homemade Butter
30 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г
Top Grade Wheat Flour
400 г
Baking Soda 500g
2 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл
Preparation steps
01
Кабачки помити, очистити, нарізати кубиками. Відварити в невеликій кількості води протягом 5 хвилин. Злити воду. Протерти кабачки в пюре або подрібнити в блендері. У протерте гаряче пюре покласти масло, розмішати і охолодити.
02
В охолоджене пюре вбити яйця, покласти сіль, цукор. Все це добре перемішати, після чого всипати потрохи борошно й соду. Потім тісто інтенсивно і швидко розмішати.
03
На сковороду налити трохи олії і нагріти. На розігріту сковороду ложками викладати тісто. Смажити по хвилині з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати оладки гарячими, можна зі сметаною і кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)