
Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Rumyanets Grissini Breadcrumbs with Italian Herbs 125g
15 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Parsley 70g
50 г.
Homemade Butter
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
02
Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.
03
Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)