
Фінські картопляні коржики
Фінська кухня це дуже незвичайна і не зовсім поширена кухня. Рецепти фінської кухні відображають старовинний уклад життя народу, тому слід відзначити той факт, що кухня досить поживна і калорійна, так як на території Фінляндії довгі й суворі зими, а організм у таких умовах потребує додаткового підживлення. Тому сьогодні раді представити вам яскраву страву фінської кухні - фінські картопляні коржики. Взагалі, картопля - це типовий продукт для фінської кухні. Картопляні коржики надзвичайно смачні і прості у приготуванні. Все що необхідно для їх випічки, це деко, тридцять хвилин часу і кілька найпростіших інгредієнтів, які завжди знайдуться в будинку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Mashed Potatoes
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Dobryk Baking Powder
1,5 ч. л.
7 Flour 1kg
2 ст.
Preparation steps
01
Змішати борошно з розпушувачем. Збити яйце, додати сіль, цукор, олію та картопляне пюре.
02
Ретельно перемішати, додати борошно.
03
Замісити тісто, та розділити його на 10 частин.
04
Розкачати кожну частину в коло, завтовшки 5-10 мм.
05
Проколоти коржі в декількох місцях і викласти на деко, застелене пергаментом.
06
Випікати 15-20 хвилин до золотавого кольору при температурі 180°С
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)