
Курка з грибами у вершковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
400 г.
Garlic
3 зубчика
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл.
Chong Soy Sauce 1l
40 мл.
Preparation steps
01
Курячу грудку порізати кубиками і обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору.
02
Нарізати дрібно часник, поки смажиться грудка.
03
Промити гриби під холодною водою і нарізати їх такими же шматочках, що і грудку.
04
Коли шматочки курки будуть майже готові, додати до них часник.
05
Приблизно через 1-2 хвилини додати в сковороду гриби. І потім готувати на досить великому вогні, помішуючи, ще хвилин 5.
06
Далі додати вершки і соєвий соус.
07
Після чого зменшити вогонь і почекати, поки соус почне трохи густіти. Подавати страву з рисом або макаронами в гарячому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)