
Куряче стегно в томатно-йогуртовому соусі
Так як багато хто зараз звертається до здорового харчування, то і страви стають відповідними. Наприклад, давно відомо, що ввечері найкраще їсти рибу або куряче м'ясо - адже це легкі продукти, які не будуть відкладатися на вашій фігурі. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати курячі ніжки. Вони нітрохи не гірше так званого білого м'яса. У курячому м'ясі досить багато білка, і воно практично не жирне. Ще одна його перевага в тому, що куряче м'ясо досить швидко готується. І вам не доведеться витрачати багато часу на приготування страви. Томатно-йогуртовий соус робить м'ясо ще більш м'яким і надає йому ніжний смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thigh in Marinade
6 шт.
Nash sik Tomato juice 950ml
6 ст. л.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
4 ст. л.
Onion
1 шт.
Eco Powder Ginger
за смаком
Garlic
1 головка
Cilantro 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо замаринувати в томатному соку (3 ст. л.) і йогурті (2 ст. л.) на пару годин. Готувати краще на мангалі або в духовці 20 хвилин при температурі 150°C.
02
Для соусу в сковороді злегка припустити дрібно нарізану цибулю, додати суміш спецій, нарізаний часник.
03
Додати до соусу 3 ст. л. томатного соку, а через пару хвилин 2 ст. л. йогурту. Помішуючи, готувати на невеликому вогні 10 хвилин. Додати кінзу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)