
Тушкована капуста з сосисками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
600 г.
Samobranka Fileiki Sausages
200 г.
Onion
100 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст .л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно порізати. Капусту дрібно нашинкувати.
02
У велику каструлю з товстим дном налити соняшникову олію. Обсмажити протягом 5 хвилин цибулю, до прозорості.
03
Додати капусту, перемішати. Смажити на середньому вогні під кришкою 20 хвилин.
04
Додати томатну пасту, посолити, поперчити, добре перемішати. Тушкувати ще 20 хвилин, до повної готовності капусти.
05
З сосисок зняти оболонку, порізати кружальцями шириною півсантиметра.
06
На сковороду налити трохи олії. Покласти кружечки сосисок, смажити 5-7 хвилин з двох сторін до легкого підсмажування.
07
Сосиски додати до капусти, добре перемішати. Вимкнути вогонь.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)