
Тушкована яловича лопатка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Shoulder
2 кг.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Now Foods Cayenne Pepper 500mg 100 capsules
0,5 ч. л.
Garlic
2 зуб.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
20 мл.
Carrots
2 шт.
Shallots 250g
6 шт.
Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg
2 ст. л.
Meat Time Beef Broth 0.5l
200 мл.
Appel Worcester Sauce 1l
2 ст. л.
Bay Leaf
1 шт.
Parsley 70g
20 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
0,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину нарізати на кубики. Рівномірно обмастити у суміші борошна кайенського перцю і солі. Сковороду з товстим дном розігріти на середньо-сильному вогні, додати 2 столові ложки рослинної олії і обсмажити м'ясо порційно з кожного боку до золотисто коричневого кольору, близько 5 хвилин.
02
За хвилину до готовності м'яса додати подрібнений часник і обсмажити з яловичиною, часто перемішувати, щоб уникнути пригорання. По закінченню готове м'ясо перекласти в посуд, придатний для тушкування, залити яловичим бульйоном, додати вустерширський соус і тушкувати під кришкою на середньому вогні 1 годину.
03
Тим часом, на чисту сковорідку влити 0,5 столової ложки рослинної олії. Додати моркву і цибулю, смажити до коричневого кольору 5 хвилин. Потім вмішувати томатну пасту і, помішуючи, готувати ще близько хвилини.
04
Повернути овочеву суміш до яловичини, покласти лавровий лист і тушкувати ще від 45 хвилин до 1 години. Додати сіль, перець, лимонний сік. Посипати дрібно порізаною петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)