
Сирники прибалтійські
Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Domestic Cottage Cheese
150 г.
Top Grade Wheat Flour
3 ст.л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст.л.
Homemade Butter
1 ч.л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.
02
З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.
03
При подачі додати зверху сметану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)