
Груша-пашот в червоному вині
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pear
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г
Lemon
1 шт.
Auchan Clove 10g
2 шт.
Natkhnennya Cahors Dessert Wine 16% 1L
180 мл
Preparation steps
01
Очистити груші від шкірки і вирізати серцевину з нижньої сторони. Можна трохи обрізати нижню частину груш, щоб вони стали стійкіші. Відкласти убік.
02
Загорнути гвоздику і палички кориці в шматок марлі і зав'язати.
03
Змішати у великій каструлі вино, цукор, лимонну цедру і сік лимона.
04
Покласти марлю зі спеціями і довести до кипіння на середньому вогні.
05
Зменшити вогонь до повільного і варити, поки цукор не розчиниться.
06
Покласти груші в каструлю і перевернути, щоб вкрилися рідиною.
07
Накрити кришкою і варити на повільному вогні близько 30-45 хвилин, періодично перевертаючи.
08
Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в каструлі, після чого дістати їх з неї.
09
Дістати з каструлі марлю зі спеціями й увімкнути повільний вогонь. Варити рідину до консистенції сиропу, періодично помішуючи (близько 15 хвилин).
10
Полити кожну грушу невеликою кількістю сиропу і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)