
Кантучіні
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
220 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Almond
100 г.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
30 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Homemade Butter
15 г.
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.
02
Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.
03
Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
04
Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.
05
Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)