
Халва з манної крупи з горіхами і корицею
Це, напевно, не зовсім халва, але оригінальний десерт. Для приготування домашньої халви з манки знадобиться крупна манка, так звана «тверда». На упаковці цього продукту, можна побачити одну з двох букв: «М» або «Т». Найчастіше (практично завжди) ми бачимо букву «М», тобто сорт «м'який» і дрібний, для халви не надто підходящий (хоча і з нього виходить). З сорту «Т» виходять чудові солодощі. Особливо діти, люблячі всякі вкусняшки, будуть задоволені таким частуванням. Халва з манки - корисне блюдо, яке чудово підійде для корисного сніданку. Горіхи і кориця тільки збільшать незвичайний смак і аромат десерту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Akvulya Still Water 2l
800 мл.
Terra Brand M Semolina 800g
600 г.
Almond Nuts 150g
за смаком
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
У каструлю налити воду, висипати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.
02
На розігріту сковороду викласти вершкове масло, висипати манну крупу, обсмажити до світло-золотистого кольору, при цьому постійно помішуючи.
03
Влити цукровий сироп на сковороду, додати горіхи, готувати до повного випаровування рідини.
04
Прибрати сковороду з вогню, накрити зверху рушниками, залишити на 20 хвилин.
05
Перемішати виделкою, знову укутати, залишити до повного охолодження.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)