
Різдвяні пряники "будиночки"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Farmer's Lard 170g
250 г.
Spice Cinnamon Ground
2 ст. л.
Spice Ground Ginger
2 ст. л.
Blagomlin Top Grade Flour 2kg
750 г.
Hutorok Rye Flour 900g
250 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Baking Soda 500g
3 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,5 л.
Aro Powdered Sugar 250g
500 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Preparation steps
01
Цукор, мед, смалець і спеції покласти в каструлю і на повільному вогні довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити суміш до кімнатної температури.
02
Потім додати яйця, соду, молоко, борошно і замісити тісто. Тісто має постояти добу в холодильнику.
03
Потім розкачати тісто (близько 4 мм.) і вирізати фігурки "будиночків", випікати при температурі близько 180°C до золотистого кольору.
04
Для прикраси "будиночків" білок злегка збити, потім поступово додати цукрову пудру, лимонний сік і збивати міксером близько 5 хвилин.
05
Додати суміш у кондитерський мішок і намалювати контур, а також декор будиночка (вікна, двері, бурульки).
06
Для заповнення контуру будиночка потрібно розвести глазур до більш рідкого стану. Для цього додати 2 ст. л. звичайної, трохи теплої кип'яченої води. Така глазур буде добре розтікатися по прянику.
07
Отриманий малюнок сохне близько 2-х годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)