
Шоколадно-кавові трюфелі
Кава з шоколадом – мало того, що звучить красиво і навіть дуже смачно, але ще й гармонійно поєднується. Якщо Ви згодні з цією фразою, пропонований рецепт обов'язково підніме Вам настрій, оскільки у складі цього чудового десерту присутня і ароматна кава, і спокусливий шоколад. Шоколадно-кавові трюфелі – милі кульки з густого шоколадно-вершково-кавового крему, обвалені в какао-порошку. Свою горду назву цукерочки отримали завдяки схожості з вишуканим делікатесним грибом трюфелем, який відомий кожному гурману і зростає в густих гаях на півдні Франції. Готувати таке частування до чаю – суцільне задоволення. Мінімум зусиль і максимум незабутнього задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Maxim's Dark Chocolate 39g
250 г.
Homemade Butter
60 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Instant Coffee 70g
40 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
150 г.
Preparation steps
01
Шоколад, розламаний на шматочки, разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками, подрібнити в блендері. Вершки з кавою змішати і довести до кипіння. Додати гарячу каву до шоколаду з маслом. Довести масу до однорідності і збити міксером.
02
Поставити шоколадну масу в холодильник мінімум на 1 годину. Потім дістати, сформувати з маси кульки. Какао просіяти на суху і пласку тарілку. Обваляти цукерки в какао, викласти на тарілку на пергаментний папір і поставити в холодильник на 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)