
Банани фламбе
Фламбірування або фламбе (від французького flamber - палати, полум'яніти) - це прийом кулінарної обробки, при якому блюдо поливають міцним алкогольним напоєм і потім підпалюють. Залежно від основних компонентів страви в якості пального найчастіше використовують бренді, коньяки і ром. Спирт поступово вигорає і надає страві неповторний смак і аромат. Яскраве полум'я, що швидко згорає, забезпечує страві м'яку і хрустку скоринку. Солодкі банани фламбе в ароматному соусі з апельсиновою ноткою - це приголомшливо смачний десерт, який готується за 10 хвилин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
50 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
65 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Oranges 1kg
2 шт.
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
45 мл.
Preparation steps
01
Очистити банани від шкірки, розрізати вздовж на дві частини. Розігріти сковороду з вершковим маслом, викласти банани на сковороду, обсмажувати до золотистого кольору. Перекласти банани на гарячу тарілку.
02
У сковороду після бананів висипати цукор, додати цедру лимона і апельсинів. Тушкувати поки цукор не почне закипати.
03
Поставити сковороду на вогонь, влити бренді, нагріти. Вилити соус зі сковороди на банани, підпалити. Подавати відразу ж із вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)