
Банановий татін
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
230 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
4 шт.
Homemade Butter
210 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
6 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю, яєчний жовток збити з холодною водою.
02
У борошно з сіллю додати нарізане кубиками вершкове масло (160 г.) і збитий з водою жовток. Замісити тісто, поставити його на 30 хвилин у холодильник.
03
Очищені банани нарізати кружечками і покласти у форму для запікання.
04
На сковорідці розтопити 50 г. вершкового масла і 75 г. цукру. Довести карамель до кипіння, постійно помішуючи. Влити вершки і варити, помішуючи, 1 хвилину. Залити банани карамеллю.
05
Розкачати тісто за розміром трохи більше, ніж форма для випікання. Накрити тістом банани, сформувати стінки пирога, загинаючи краї всередину.
06
Поставити татін в розігріту до 200°C духовку. Випікати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)