
Печені яблука з карамеллю, горіхами, медом і вершками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Homemade Butter
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Walnut
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Litniy Med Honey 750g
30 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Яблука помити, почистити, видалити серцевину. У сотейнику на повільному вогні розтопити масло, додати чайну ложку цукру, покласти зверху яблука. Готувати близько 3-5 хвилин, а потім покласти сотейник в розігріту духовку на 15 хвилин.
02
У цей час цукор (50 г.) висипати на сковорідку і підігрівати, поки він не почне набувати коричневого кольору. Необхідно весь час помішувати, інакше цукор може підгоріти. Готувати 1-2 хвилини, поки цукор не перетвориться на карамель.
03
Вогонь вимкнути, а до карамелі додати горіхи і відразу ж їх перемішати, щоб усі горішки були вкриті карамеллю. Перекласти карамелізовані горіхи на тарілку і дати охолонути протягом 10 хвилин. Вінчиком змішати вершки з медом, і довести суміш до однорідної консистенції.
04
Викласти яблука на тарілки, полити медовими вершками, посипати невеликою кількістю кориці і в серединки вкласти карамелізовані горіхи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)