
Лимонний пиріг з вершками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
175 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
40 г.
Homemade Butter
75 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
175 г.
Chicken Egg C0 1pc
7 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Preparation steps
01
У одного яйця відокремити жовток від білка. Білок збити в піну. Просіяне борошно, цукрову пудру, розм'якшене вершкове масло, жовток, трохи води (10 мл) змішати до однорідного стану.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 200. Дістати тісто, розкачати, викласти у форму, змастити білком і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.
03
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати сік, цедру і вершки. Ще раз добре збити.
04
Духовку розігріти до 180. Вилити начинку на випечену основу. Поставити в духовку і випікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)