
Кіпрський оливковий хліб
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
125 г.
Onion
1 шт.
Fragata Pitted Olives 280g
100 г.
Zibi Dry Soft Art Pastel 12 colors
3 г.
Salt Egypt
3 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати опару. Розвести дріжджі в 0,5 склянки води, додати 0,5 склянки просіяного борошна. Накрити та залишити на 30 хвилин або поки суміш не запіниться. Цибулю почистити та подрібнити.
02
Додати в опару просіяне борошно, що залишилося, цибулю, м'яту, оливкове масло, сіль та склянку води. замісити гладеньке еластичне тісто. Додати до нього маслини, швидко перемішати, накрити рушником та залишити на 2 години.
03
Сформувати з тіста один великий коровай або 2-3 середніх. Помістити на змащене маслом деко та дати ще раз піднятися (10-15 хвилин). Потім поставити в заздалегідь розігріту до 180°С духовку на 45 хвилин. Готовий хліб накрити рушником та збризнути водою. Подавати теплим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)