
Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
60 г.
Butlers Dark Chocolate 70% 90g
170 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
20 г.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Salt Egypt
2 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
30 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.
02
Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.
03
Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)