
Гарбузовий джем із хурмою й апельсином
Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Persimmon Korolek
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Kotanyi Dessert Orange Peel 20g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
50 мл.
Preparation steps
01
Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.
02
Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.
03
Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.
04
Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.
05
Закатати, отриманий джем гарячим у банки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)